Nieuw, nieuwer, nieuwst!

OEPS! Had ik zomaar per ongeluk mijn oude site leeggegooid, hoe jammer! Ik wou in eerste instantie enkel een korte blog toevoegen aan mijn site, echter was de laatste keer dat ik met WordPress gewerkt had alweer zo lang geleden dat ik ongeveer alle mogelijke inloggegevens vergeten was. Dus wees WELKOM! Welkom op mijn nieuw, nieuwer, nieuwste in te richten site, waar ik vooral graag wil delen wat mij bezig houd: DIY, feestkronen, de moestuin, mama zijn en kunst. Ik wil graag gaan proberen om vaker een blog bij te houden, delen wat ik zelf maak voor Mette, delen wat ik zelf maak voor verkoop, uitstapjes etc. Voor nu is deze site dus helemaal nieuw én onder constructie, ben ik vooral bezig met mijn projectjes (onze mini moestuin, feestkronen maken en kleding voor Mette naaien) en kom ik dus terug met blogs en leuke DIY-dingen. Het opzetten van zo’n website is al een behoorlijke DIY op zichzelf!

Liefs en tot snel,

Larissa Louise

One thought on “Nieuw, nieuwer, nieuwst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *